10 φοβερές ελληνικές ταινίες για να δεις στο Cinobo

10 φοβερές ελληνικές ταινίες για να δεις στο Cinobo

της Ηρώς Κουνάδη

Ο ελληνικός κινηματογράφος την τελευταία 20ετία έχει βγάλει μικρά αριστουργήματα. Κι αν δεν μας πιστεύεις, έχουμε 10 ταινίες που θα σου το αποδείξουν.

Ο Πάνος Κούτρας, ο Γιώργος Λάνθιμος, η Αθηνά Ραχήλ Τσαγγάρη και τα άλλα τρομερά παιδιά του σύγχρονου ελληνικού κινηματογράφου είναι όλα μαζεμένα στην ελληνική πλατφόρμα streaming της καρδιάς μας. Κι αυτές είναι δέκα από τις καλύτερες ταινίες τους, που θα σε κάνουν να επανεκτιμήσεις τον σύγχρονο ελληνικό κινηματογράφο. Βάζουμε στοίχημα.

Digger

Κατά την ταπεινή μας άποψη η καλύτερη ελληνική ταινία των τελευταίων χρόνων, έχει για απολαυστικούς πρωταγωνιστές τους Βαγγέλη Μουρίκη και Αργύρη Πανταζάρα, την σκοτεινή σκηνοθετική ματιά του Τζώρτζη Γρηγοράκη, και μια σκηνή ανθολογίας που θα θυμάσαι για καιρό.

Η υπόθεση έχει ως εξής: «Αποτραβηγμένος σε ένα ορεινό δάσος, ένας άνδρας αντιστέκεται σθεναρά στην επέκταση μιας βιομηχανικής μονάδας στην περιοχή. Η άφιξη του αποξενωμένου γιου του μετά τον θάνατο της πρώην γυναίκας του και η διεκδίκηση του μέρους του κτήματος που αναλογεί στον τελευταίο από την κληρονομιά δεν θα αργήσουν να φέρουν τη σύγκρουση ανάμεσα στους δύο άνδρες».

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35