Netflix: Η αληθινή ιστορία πίσω από τη σειρά «Ροζ Γραμμές»

Netflix: Η αληθινή ιστορία πίσω από τη σειρά «Ροζ Γραμμές»

Στις 8 Απριλίου, το Netflix πρόσθεσε στην ταινιοθήκη του το ολλανδικό δράμα εποχής «Ροζ Γραμμές» («Dirty Lines»). Κεντρικό θέμα της σειράς είναι η πρώτη εταιρεία με ροζ τηλεφωνικές γραμμές στο Άμστερνταμ, με το όνομα Teledutch.

Πρωταγωνίστρια είναι η Μάρλι Σόλομον (Τζόι Ντέλιμα), μια φοιτήτρια ψυχολογίας, η οποία αφηγείται την ιστορία πίσω από την ίδρυση της ροζ τηλεφωνικής υπηρεσίας.

Αναζητώντας χρήματα για να φύγει από το σπίτι των γονιών της, η Μάρλι αποφασίζει να ηχογραφήσει μια κασέτα για την Teledutch παρά το ότι η ίδια χαρακτηρίζει τον εαυτό της ως σεμνότυφη. Ωστόσο, τα πράγματα παίρνουν άσχημη τροπή όταν γίνεται γνωστό το πέρασμά της από εκεί και συνεργάζεται με τους ιδρυτές της Teledutch, Φρανκ και Ραμόν Στίγκτερ.

Καθώς η εταιρεία αναπτύσσεται και αποκτά μεγαλύτερη φήμη, οι αδερφοί Στίγκτερ ασχολούνται με τα δικά τους σεξουαλικά συναισθήματα και η Μάρλι ξεκινά ένα ταξίδι αυτογνωσίας.

Η σειρά που διαδραματίζεται στο Άμστερνταμ το 1980, δείχνει την αλλαγή του τρόπου ζωής της ολλανδικής κοινωνίας κατά τη διάρκεια των τελευταίων χρόνων του Ψυχρού Πολέμου. Συνδυασμένη με θέματα σεξουαλικής αφύπνισης και κοινωνικής πίεσης, το «Ροζ Γραμμές» παρουσιάζει μια ιστορία κατάλληλη για την εποχή με πραγματικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει μια νέα επιχείρηση, ειδικά με μια φρέσκια και δημοφιλή ιδέα. Με δεδομένη την εποχή της σειράς, είναι φυσιολογικό για τους θεατές να αναρωτούνται αν η ιστορία βασίζεται στην πραγματικότητα.

Πηγή: https://www.neolaia.gr/



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35