«Περιπέτεια στην ομίχλη» της Ένιντ Μπλάιτον… στην προθήκη της αυλής μας.

«Περιπέτεια στην ομίχλη» της Ένιντ Μπλάιτον… στην προθήκη της αυλής μας.

Ο τρίτος τίτλος της σειράς που αγαπήθηκε από τους μικρούς αναγνώστες και προκάλεσε νοσταλγικές αναμνήσεις στους μεγάλους! Το βιβλίο «Περιπέτεια στην ομίχλη» εκδόθηκε πρώτη φορά από τις εκδόσεις Μίνωας το 1999 και τώρα επανακυκλοφορεί με εικόνες εξωφύλλου του Τόνι Ρος, σε μετάφραση Κωνσταντίνας Χριστοπούλου.

Τα βιβλία της Ένιντ Μπλάιτον κυκλοφορούν σε νέες, σύγχρονες, προσεγμένες εκδόσεις και, ενώ γράφτηκαν τον προηγούμενο αιώνα, εξακολουθούν να συναρπάζουν τους μικρούς βιβλιοφάγους από 7 ετών με τις απολαυστικές ιστορίες τους!

Οι Μυστικοί Επτά προσπαθούν να κρατούν τη Σούζι, την εκνευριστική αδελφή του Τζακ, που συνέχεια χώνει τη μύτη της παντού, μακριά από τις υποθέσεις τους. Εκείνη δημιουργεί τη δική της ομάδα και τους ρίχνει σε μια καλοστημένη παγίδα, με τον Ντικ τον Βαρέλα και τον Τομ τον Κατεργάρη. Τα πράγματα, όμως, έρχονται έτσι που οι Μυστικοί Επτά βρίσκονται αντιμέτωποι με μια επικίνδυνη σπείρα κακοποιών. Και βάζουν τα δυνατά τους για να ματαιώσουν τα σατανικά σχέδια των αδίστακτων παρανόμων.

Οι αναγνώστες του σήμερα έρχονται σε επαφή με τα κορυφαία έργα του χτες.

 

7β

 

Διαβάστε ένα απόσπασμα εδώ:

https://minoas.gr/PDF/22478_Preview.pdf

Αποκτήστε το εδώ:

https://minoas.gr/product/mystikoi-7-peripeteia-stin-omichli-3/

Κυκλοφορούν επίσης από τη σειρά:

https://minoas.gr/seira/mystikoi-epta/

4

Η Ένιντ Μπλάιτον γεννήθηκε στο Λονδίνο στις 11 Αυγούστου του 1897. Θεωρείται από τις πιο αγαπημένες και πολυγραφότατες συγγραφείς παιδικών βιβλίων. Έγραψε πάνω από 700 βιβλία, τα οποία μεταφράστηκαν σε 90 γλώσσες, πούλησαν εκατομμύρια αντίτυπα σε ολόκληρο τον κόσμο και παραμένουν μέχρι σήμερα στις λίστες με τα πιο επιτυχημένα παιδικά βιβλία όλων των εποχών. Είχε γράψει τραγούδια, ποιήματα, θεατρικά έργα και ήταν υπεύθυνη λογοτεχνικών περιοδικών.

Γενιές και γενιές έχουν μεγαλώσει με τα βιβλία της συγγραφέως, ενώ οι μαγικές και συναρπαστικές περιπέτειες που τόσα χρόνια πριν έγραψε εξακολουθούν να μαγεύουν τους μικρούς αναγνώστες μέχρι σήμερα. 

Η Ένιντ Μπλάιτον πέθανε στο Λονδίνο στις 28 Νοεμβρίου του 1968. Από τις εκδόσεις Μίνωας κυκλοφορούν οι σειρές Περιπέτεια, Τα 5 λαγωνικά, Κολέγιο Σεν Κλερ και Οι μυστικοί επτά.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35