«Going to WARk» του Στέλεχος –Χ… στην προθήκη της αυλής μας

«Going to WARk» του Στέλεχος –Χ… στην προθήκη της αυλής μας

Ένας χρήσιμος οδηγός για επιτυχημένους επαγγελματίες από τις Εκδόσεις Φίλντισι.

Το «Going to WARk» σε μεταμορφώνει στην πιο επιτυχημένη εκδοχή του εαυτού σου.

Οι αλήθειες που καταγράφονται εδώ είναι αδυσώπητες. Αν δεν τις γνωρίσεις, είτε θα αποτύχεις, είτε θα καθυστερήσεις τόσο να φτάσεις στον στόχο σου που δεν θα έχει πια σημασία.

Αποκαλύπτει τη σκληρή αλήθεια που δεν διδάσκεσαι στο σχολείο ή στο πανεπιστήμιο. Είναι κατάθεση εμπειρίας, βαθιά γνώση που επιτυχημένα σε τοποθετεί σ’ ένα ιεραρχικό περιβάλλον, ώστε αρχικά να επιβιώσεις και γρήγορα στη συνέχεια, να κατακτήσεις την επιτυχία.

Ανακάλυψε τον ProNoble, την περσόνα της επιτυχίας και τη μέθοδό του. Θα σε φτάσει στο στόχο σου.

Μη χάνεις τον πολύτιμο χρόνο σου! Κέρδισε την ευελιξία, την ελευθερία, την επιτυχία μέσα από τη μέθοδο του ProNoble, πιάσε νωρίς την άκρη του νήματος προς την επιτυχία. Γίνε ο ηγέτης που επιθυμείς.

Πες το: «Θα πετύχω!»

Σε αυτόν τον πόλεμο (WARk) δεν πεθαίνεις, όταν χάνεις τη μάχη.

Μπορείς να γυρίσεις και να πολεμήσεις ξανά και ξανά, να πολεμάς μέχρι να κερδίσεις. Κι αυτό πρέπει να κάνεις.

«Μετά από πλήθος αποτυχημένων προσπαθειών, αποφάσισα ότι έπρεπε να επενδύσω χρόνο και ενέργεια στην κατανόηση των λόγων πίσω από κάθε αποτυχία μου.

Αντί να προσπαθήσω περισσότερο, έπρεπε να προσπαθήσω πιο έξυπνα.

Αποφάσισα λοιπόν ότι μου όφειλα να καταλάβω, γιατί αποτυγχάνω, ώστε να διορθώσω τα λάθη μου και να αλλάξω το αρνητικό αποτέλεσμα.

Έπρεπε να ψάξω βαθύτερα για τον λόγο ή τους λόγους κάθε αποτυχίας μου.

Ακούγεται τόσο απλό!

στελεχος

Στην πράξη δεν είναι. Αυτό που συναντάμε συχνότερα είναι το αντίστροφο. Οι περισσότεροι κάνουμε λάθη, τα προσπερνάμε και προσπαθούμε ξανά και ξανά, χωρίς να αλλάξουμε τακτική. Αντί να διερευνήσουμε τις αιτίες της στιγμιαίας αποτυχίας μας, χωρίς να αλλάξουμε τον ήδη αποτυχημένο τρόπο μας επανερχόμαστε, κάνοντας τα ίδια πάλι και πάλι και πάλι...

Όμως, δεν μπορείς να περιμένεις διαφορετικό αποτέλεσμα, όταν κάνεις τα ίδια πράγματα με ακριβώς τον ίδιο τρόπο.

Στην πραγματικότητα ενεργώντας έτσι, χωρίς σχέδιο, αφήνεσαι στην τύχη. Το μοναδικό που καταφέρνεις είναι να ελπίζεις να αλλάξει το περιβάλλον σου και τότε, από τύχη ή από συγκυρία και μόνο, να βρεθείς εκεί που πάντα επιθυμούσες ή έστω κάπου αλλού από εκεί που ήσουν.

Η ελπίδα δεν είναι στρατηγική!...»

(από τον Πρόλογο της έκδοσης)

Απόκτησέ το εδώ:

http://filntisi.gr/el/-/338-going-to-wark-.html

tie 349439 340

Το ΣΤΕΛΕΧΟΣ-Χ (www.stelexos-x.com) είναι επαγγελματίας με βαθιά αγάπη για την εργασία και την επιτυχία. Για περισσότερα από 25 χρόνια είναι υψηλόβαθμο στέλεχος σε μεγάλές ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις. Έχει σημαντικές επιτυχίες κι έχει διαχειριστεί γνωστές μάρκες και προϊόντα σε τομείς και εργασιακά περιβάλλοντα γεμάτα προκλήσεις.

Η θέλησή του για ανάπτυξη τον οδήγησε στη διερεύνησή της φιλοσοφίας της επιτυχίας και στη δημιουργία του ProNoble, του «τυπικού χαρακτήρα» για την επιτυχία στο σύγχρονο επιχειρηματικό και ιεραρχικά ευέλικτο περιβάλλον.

Θέλοντας να μοιραστεί αυτή τη γνώση, έγραψε αυτόν τον γεμάτο σκληρές αλήθειες αλλά ειλικρινή και αποτελεσματικό οδηγό επιτυχίας.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35